Herlig dag idag. Det har det jammen vært noen dager nå. Kjenner at det begynner å bli sommer nå på skikkelig. Bare været holder seg så blir det bra.

Tror jeg kan si at ullklærna til lilleknert har blitt pakka vekk nå. Stillongsen er vertfall tatt av og har vært borte noen dager. Jeg er nok litt seint. Men er ikke så lenge siden det var snø her føler jeg. Så da har stillongsen vært litt ekstra lenge på ;)

Sambo lager fin fin terrasse til oss ute. Har sittet på den litt. Men idag blir det nok «åpning» av terrasse med grilling og besøk av gode venner. Lille knert har lenge lovd sin kjæreste å få være med inn i grisehuset. Og se på gisar,muuunar og billebæar. Så det skal vi også gjøre idag :)

Sambo hadde bursdag sist tirsdag. Det ble feira med å kjøpe fjøler til terrasse. Mamma lagde ostekake. Og jeg kjøpte is ;) Så kosa vi oss med litt besøk og sambo fikk kjempe masse fine klær,noe som sto høyest på MIN ønskeliste vertfall! ;)

På fredag hadde mamma bursdag. Den o`store 50årsdag! :) Vi prøvde med å lage overasskelse party til henne. Men når ikke det gikk så overraska vi heller henne med frokost på morningen,etterfulgt med plakater i rundkjøring,stygge klær og en liten fise moped som hun ble satt oppå. Men slalomhjelp og slalombriller. Fin plakat på ryggen «50års gammel eksosrype». Stakkars dame. Ble nok en liten traumatisk opplevelse for henne. ;) hehe.. Hun hater mopeder og motorsykler. Men hun satt seg på. Tøff som hun er. ;)
Så ble det skikkelig feiring på kvelden med skaldyr og masse god drikke. Så slo gamlemor til med å poppe opp med et par forlovelsesringer til hun og kjæresten. Tror det var en del som ble tatt på senga der ;) Men var utrolig kult!

Nå er den en som tar av her litt med tegning.. Tror mamma må gå å fikse litt ;)

Reklamer