Fant noen små prikker på lilleknert på torsdag så såg litt mistenksomme ut. Har hørt det har gått vannkopper i barnehagen lenge,å har bare venta å håpa på at det var vår tur snart. Godt å bare bli ferdig med det.

Så nå er vi hjemme på 4dje dagen. Ser ikke ut som det blir noe barnehage på han i morgen heller. Det kommer bare flere og flere nye hver dag og de er veldig veskete.

Så er det da hva vi skal finne på hjemme da for å ikke gå på veggene. Han er i super fin form. Null feber og springer rundt.

Så igår ble det den store «være med å lage mat»-dagen. Først lagte han til kaffebesøk hos oldeforeldre med små dukkekopper med vann oppi.

Hjemme var han med å vaska og rydda før vi skulle lage muffins. Stor slager å lage muffins med mamma altså.

Er godt de som skulle få smake muffinsene hadde hatt vannkopper fra før. For det ble en del «lure* smaksprøver når mamma ikke helt fulgte med.

Pynting var jo det aller kjekkeste selvfølgelig. Med nonstop! Trenger jo egentlig ikke å si mer en det ;)

Det ble skikkelig søte og gode muffins med bittelitt smak av sitron i. Neste gang pøse vi enda mer på med sitronessensen!

Disse gode muffinsene ble tatt med bort til besteforeldre. Der vi skulle kose oss med pizza først. Og så kaffe etterpå.

Å tenk,der borte fikk knerten til og med lage sin egen lille pizza!

«sjetsuuuup,mais,litt sjøtt og masse ost på!»

Han spiste opp nesten hele. To små stykker lå igjen. Flinkissen :)

Nå må vi finne ut hva vi skal gjøre for noe kjekt idag. Akkurat nå springer han rundt og kaster en sprettball veggimellom.

Reklamer